Nieuws

Grootste oliebollen drive-in van ’t land staat in Wehl: ‘Hopen inwoners leuk uitje te bieden’

DE GELDERLANDER - "WEHL - Aan de buitenkant een ‘saai’ bedrijvengebouw, aan de binnenkant een sfeervol kerstfeest. Dat is de grootste oliebollen drive-in van Nederland. Het bedrijfspand van Retail Bouw Nederland op het bedrijfsterrein A18 in Wehl is deels omgebouwd tot een sfeervolle kerstroute met een lengte van liefst 100 meter. "

Oliebollen en kerstbeleving in grote drive-in bij snelweg A18 in Wehl

YOUTUBE - "Kerstfanaten en oliebolliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de A18 Oliebollen Drive-In op het bedrijvenpark in Wehl. Met een rit door de aangeklede hal genieten klanten van ruim honderd meter aan kerstbeleving met aan het einde een zak verse oliebollen."

Honderd meter kerstsfeer bij oliebollendrive-in langs de A18

OMROEP GELDERLAND - "WEHL - Kerstfanaten en oliebolliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de A18 Oliebollen Drive-In op het bedrijvenpark in Wehl. Met een rit door de aangeklede hal kunnen liefhebbers genieten van ruim 100 meter aan kerstbeleving met aan het einde een zak verse oliebollen."

'Gezinsauto’s tuffen door de drive-in kerstmarkt: ’Hier word je toch blij van’

DE TELEGRAAF - "Oliebollen afhalen in een sprookje. In Wehl kan het. De grootste oliebollen drive-in van het land opende vrijdagavond op bedrijvenpark A18 aan de snelweg bij Doetinchem. Aanvankelijk waren het alleen Achterhoekers die de oudejaarslekkernijen afhaalden. Sinds zondag trekken talrijke gezinnen uit het héle land naar de Achterhoekse 'Kerstefteling'."

Tipje van de sluier